Steunverklaringen brengen Europese ambities NSC dichterbij

Gepubliceerd op
Filters
Nieuws

Trots op en blij met steun voor NSC Europa

Nieuw Sociaal Contract heeft de afgelopen dagen veel ondersteuningsverklaringen ontvangen en daarmee is een kiesdrempel weggenomen om meet te kunnen doen aan de verkiezingen voor het Europees Parlement op 6 juni.

Lijsttrekker NSC Europa Dirk Gotink: "We zijn trots en blij dat we zoveel ondersteuningsverklaringen hebben mogen ontvangen. Het geeft aan dat velen willen dat NSC ook van zich laat horen in Brussel. Onze standpunten in Europa gaan- net zoals in Nederland- over goed bestuur en bestaanszekerheid. Goed bestuur betekent dat wij willen dat regels er vooral  zijn om het leven makkelijker te maken en niet nodeloos ingewikkeld, zoals regelgeving vanuit Brussel nu door velen wordt ervaren. Bestaanszekerheid betekent genoeg geld hebben om aan het einde van de maand je rekeningen te kunnen betalen. Maar ook: veiligheid. We moeten echt in Europa aan de slag om ons gezamenlijk beter te kunnen verdedigen."


Waarom zijn ondersteuningsverklaringen nodig?


Omdat dit de eerste keer is dan NSC deelneemt aan de Europese verkiezingen zijn er ondersteuningsverklaringen nodig  om mee te kunnen doen. De ondersteuningsverklaringen zijn bedoeld om te laten zien dat er voldoende draagvlak is in de samenleving voor de partij. Nieuw Sociaal Contract ontving in korte tijd voldoende ondersteuningsverklaringen. We bedanken iedereen voor zijn of haar steun!
 

Gerelateerde items